NL | EN
SmartClient is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX International (http://inboxinternational.com)
Hieronder ziet u een aantal van onze klanten.

Alegria

Alegria
Medisch Centrum Clinica "La Alegria" is een kliniek in de regio van Alicante (Calpe) waar een Nederlandse huisarts en een internationaal team van medische professionals patienten vriendelijk, snel en kundig helpen.
La Service

La Service
La Service is een electronicareparatie- en installatiebedrijf voor beeld&geluid, pc, beveiliging en digitale televisie via schotel, kabel of ether.
Decomarin

Decomarin
Vakantiewoning in Denia, Spanje. Wordt verhuurd door particulier.
Faralya Davinci

Faralya Davinci
De villa is gelegen aan de Egeïsche kust en in de baai van Fethiye, dit is een uitgelezen bestemming voor zeilers en een paradijs voor natuurliefhebbers. Gelegen in het mooiste panoramisch gebied van Fethiye, biedt deze luxueuze villa een prachtig zicht op de zee en de bergen.
Schilder Frank

Schilder Frank
Schilder Frank is een schildersbedrijf gevestigd in Terneuzen.

Deze klant wenste een eenvoudige opvallende site, welke hij eenvoudig zelf kan onderhouden.
SCHILDER-FRANK is een schildersbedrijf met ruime ervaring en kennis. Bij ons kunt u terecht voor hoogste kwaliteit in schilderwerk, behangwerk en het aanbrengen van sierpleister binnen en buiten.
Fieret Vis

Fieret Vis
Fieret's Vishandel heeft een uitgebreid en bijzonder assortiment verse vis, schaal- en schelpdieren, gerookte vis, overige - en diepvries visproducten.
Wij kopen onze vis in Nederland, maar er wordt ook geïmporteerd vanuit o.a. België, Frankrijk, IJsland, Noorwegen en Azië. Wij leveren ook aan horeca, instellingen, grootverbruikers en detailhandel. Fieret's Vishandel staat voor kwaliteit, duurzaamheid en gemak.
Krav Maga Zeeland

Krav Maga Zeeland
KMZ staat voor realistische Krav Maga. Dit is een streetsurvival systeem, geen sport. Wij houden ons niet bezig met de sportieve prestaties van de deelnemers, we beoordelen alleen hun doorzettingsvermogen en houden daarbij rekening met hun individuele capaciteiten. Onze trainingen zijn niet competitie gericht. Krav Maga is hard werken. De lessen zijn fysiek en mentaal ingesteld om tot een doelgericht haalbaar resultaat te komen.
LA Service

LA Service
La Service is een electronicareparatie- en installatiebedrijf voor beeld&geluid, pc, beveiliging en digitale televisie via schotel, kabel of ether.
Hartelt Fundmanagement

Hartelt Fundmanagement
Hartelt Fund Management arrangeert, structureert, distribueert, en beheert beleggingsfondsen van inkomen genererende reële assets voor professionele beleggers. Het toegewijde team is al enkele decennia actief in de markt en heeft een ongekende ervaring.
In de markt bestaat momenteel een enorme interesse voor inflatiegerelateerde producten.
Bar El Fuego

Bar El Fuego
Onder constructie
Hotel Limburgia

Hotel Limburgia
Hotel Limburgia is gelegen in het gezellige bruisende Valkenburg aan de Geul. Het hotel heeft 17 kamers en is gelegen onder aan de Cauberg, op loopafstand van de grotten en het gezellige centrum. Hotel Limburgia is zeer scherp met zijn prijzen en heeft zelfs een oorkonde gekregen van Hotel-Specials voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
Nebeco

Nebeco
Nebeco Bouwgroep is reeds vele jaren gespecialiseerd in het plaatsen van kalkzandsteen, cellenbeton, Porotherm-lijmblokken en elementen.
Panta Rhei Partners

Panta Rhei Partners
Panta Rhei Partners ondersteunt professionele beleggers in Alternatives vanuit een integrale benadering bij het inrichten, opbouwen én beheren van beleggingen in specifieke segmenten. Hierbij kan de onderneming een uitvoerende, initiërende en participerende rol vervullen of puur als adviseur optreden.
Hotel Restaurant La Piazza

Hotel Restaurant La Piazza
Gezellig familihotel, in Valkenburg (Limburg) ideaal gelegen aan de voet van de Cauberg, met alle toeristische locaties op loopafstand. Midden in het centrum, naast de kasteelruine, grotten en de sfeervolle ´Grotestraat´.
Rijnders Bedrijfsondersteuning

Rijnders Bedrijfsondersteuning
Rijnders Bedrijfsondersteuning biedt uitkomst wanneer u als MKB ondersteuning nodig heeft om een kwaliteitsslag te maken in uw organisatie.
't Strandhuys

't Strandhuys
Vakantieappartmenten in Nerja - Malaga - Spanje op loopafstand van het bekende strand Burriana van Nerja en het zeer bekende "balkon van Europa.

Deze appartementen worden verhuurd door een Nederlands gezin die in de aangrenzende woning wonen.
Therapiecentrum Corpus

Therapiecentrum Corpus
Therapiecentrum Corpus hanteert een combinatie van osteopathie en fysiotherapie in hun therapeutisch centrum om een multidisciplinaire aanpak van gezondheidsproblemen te bewerkstelligen.

Men houdt praktijk in Terneuzen, Sas van Gent en Westdorpe.
Unitedwealth

Unitedwealth
De missie van United Wealth is om u de mogelijkheden en de middelen aan te bieden, zodat uw persoonlijke en financiële welvaart verbetert. Dit doen wij door middel van de Workshop Wealth Creation.
Zeeuw Kleur

Zeeuw Kleur
De Zeeuw heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van verf, behang, lijmen, kitten en decoratiematerialen.

V-card scannen?
klik op de afbeelding